Verkeersongeval aan de Kennenydyweg; 1 dode en 3 zwaargewonden

De 40-jarige Otmar Joewarame is op zaterdag 19 maart na een verkeersongeval aan de Kennedyweg ter hoogte van km 37½ ter plaatse overleden.

De politie van Zanderij kreeg in de late avond de melding van het verkeersongeval aan de Kennedyweg.

Bij aankomst ter plaatse werden de slachtoffers aangetroffen. Vanwege de aangetroffen situatie bestaat het vermoeden dat Otmar die bestuurder was van een Isuzu D-Max met een hoge snelheid moet hebben gereden over de weg vanuit Zanderij naar de richting van Onverwacht. In het voertuig zaten zes personen. Volgens ooggetuigen heeft de bestuurder een aantal voertuigen ingehaald en moet hij in een bocht de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Het voertuig ging over de kop, raakte van de weg en belandde enkele meters verder in de goot.  Otmar was op slag dood. De overige vijf slachtoffers zijn met twee ambulances afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Twee mannen en een jongetje zijn in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De overigen liepen letsels op.

Een ingeschakelde arts stelde  de dood vast. Otmar is landelijk de twaalfde verkeersdode en de eerste voor het district Para. Het lijk is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.  

Het ongeval is in onderzoek bij de politie van Rijsdijk.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.