Verkeerscrimineel achter slot en grendel gezet

Een taxichauffeur die op maandag 09 december over de Sahthoeweg reed en een file inhaalde is door een verkeersagent staande gehouden en beboet. Deze bestuurder werd bekeurd op zijn rij gedrag in het verkeer en vanwege het feit dat hij deel nam aan het verkeer terwijl zijn voertuig niet gekeurd noch verzekerd was.

Bij verificatie op de afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) bleek dat deze taxichauffeur vijf vonnissen op zijn naam had staan en dat als hij de verschuldigde boete niet betaalde hij 39 dagen in hechtenis moest worden genomen. De taxichauffeur kon de boete niet betalen en is overgebracht naar een huis van bewaring om zijn 39 dagen hechtenis uit te zitten.

Verkeersdeelnemers zijn vrij om in contact te treden met de afdeling ANRS ter verificatie of zij een verkeersvonnis op hun naam hebben staan en wat de opgelegde boete is. De voldoening van de opgelegde boete kan contant geschieden of door middel van het POS digitaal systeem op de afdeling.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.