Verkeerscrimineel aangehouden en opgesloten

De politie van het ressort Centrum heeft de 27-jarige taxichauffeur Winesh, R. op zaterdag 19 januari ingesloten.

De wetsdienaren werden op maandag 31 december van het afgelopen jaar ingeschakeld voor een aanrijding aan de Hertogstraat, waarbij een vrouw aangereden was door een personenauto. De bestuurder van dat voertuig was na de aanrijding doorgereden. De vrouw had een enkel fractuur opgelopen.

Onderzoek wees uit dat de vrouw, samen met andere familieleden, op het trottoir van de Hertogstraat was toen zij door een personenauto werd aangereden. Voorts dat de veroorzaker van de aanrijding de taxichauffeur Winesh, R. was die in dienst was van een taxibedrijf in de buurt. Volgens verklaring van omstanders kreeg Winesh ruzie met de eigenaar van het taxibedrijf. Dat hij zo boos was dat hij plaats nam achter het stuur van zijn auto en de uitlating deed dat hij een ieder die hij tegenkwam omver zou rijden.

Nadat Winesh de vrouw had aangereden moet hij een tweede ernstige verkeersovertreding hebben begaan op de hoek van de Wilhelmina- en de Mahonielaan. Op die kruising moet hij een ander voertuig hebben aangereden met als gevolg grote materiele schade, Na die aanrijding is hij ook weg gereden.

Op zaterdag 19 januari werd Winesh aangehouden en door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie. Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.