Verkeerscontrole redt man met zelfmoord plannen

Tijdens verkeerscontrole heeft de politie van het station Lelydorp ,in de vroege ochtend van zaterdag 3 oktober, de 40-jarige Anand,  J. gesommeerd te stoppen. De politie ging over tot het vragen naar het rijbewijs van de bestuurder en het controleren van de bescheiden van het voertuig.

Tijdens het praten met Anand viel het de politie op dat hij onder invloed van alcohol verkeerde. De bestuurder gaf toe dat hij veel alcohol had gedronken. Hij werd gevraagd om uit het voertuig te stappen. Bij controle in het voertuig trof de politie twee flessen alcoholhoudende dranken aan en een fles verdelgingsmiddel.

Omtrent de aangetroffen spullen verklaarde Anand dat hij huiselijke problemen heeft. Hij zou na alle alcohol te hebben gedronken overgaan tot het innemen van het verdelgingsmiddel om zodoende zelfmoord te plegen.

De politie nam de flessen alcohol en het verdelgingsmiddel in beslag. De bestuurder werd overgebracht naar het politiebureau. Bij de blaastest bleek dat Anand 830 microgram alcohol had ingenomen. De dronkaard werd ter ontnuchtering in de politiewacht ondergebracht.

Na te zijn ontnuchterd is de autobestuurder door de inspecteur gehoord. Hij was reeds op andere gedachten gekomen en beloofde niet meer te zullen denken aan  zelfmoord.

Zijn rijbewijs is hangende het onderzoek ingevorderd.  

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.