Verkeersbarometer stijgt naar 11 met het overlijden van een mede inzittende

Bij een aanrijding op de Oost-Westverbinding, ter hoogte van km 61 tussen twee vrachtwagens, is de 33-jarige mede inzittende Carlo Landbrug komen te overlijden.  Deze aanrijding vond plaats op dinsdag 12 februari.

De politie van Moengo kreeg de melding van een aanrijding tussen twee vrachtwagens op de Oost-Westverbinding waarbij er sprake moest zijn van zware persoonlijke ongelukken.  Toen de politie op de locatie aan kwam bleek de mede inzittende van  een vrachtwagen( Pick- up) het leven te hebben gelaten. De mede inzittende was Carlo, Landbrug. Een ingeschakelde arts stelde officieel  zijn dood vast.

Onderzoek wees uit dat de 34-jarige “Pick-up” bestuurder Vijayanand K. met twee mede inzittenden reed over de Oost-Westverbinding. Zij kwamen vanuit de richting van Paramaribo gaande in de richting van Albina, terwijl een vrachtwagen (truck)van een handelszaak vanuit de tegenovergestelde richting kwam aangereden. In de bocht van “Wan Hati” ter hoogte van km 61 kwam Vijayanand op de rijhelft van  de “truck” terecht  met als gevolg de aanrijding. De meerijder Landbrug liet ter plaatse het leven. Vijayanand en de andere mede inzittende klaagden van pijn aan het lichaam en zijn per ontboden ambulance  voor medische hulp afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

De “truck”bestuurder  kwam met de schrik vrij.  Beide bestuurders zijn in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. De materiële schade aan beide vrachtwagens  is aanzienlijk.

Het rijbewijs van Vijayanand is hangende het onderzoek ingevorderd.

Het ontzielde lichaam van Carlo, Landbrug  is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De verkeersbarometer staat met het overlijden van de heer landbrug  op 11.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.