Verkeersbarometer stijgt met verkeersongeval naar 9

De 61-jarige Nandpersad Gajadien is in de avond van donderdag 22 februari na een verkeersongeval aan de Vierde Rijweg overleden.

De politie van Kwatta kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een auto tegen een elektrische mast was opgereden en een dode te betreuren is. Bij aankomst op de plek werd het levenloos lichaam van Nandpersad op het wegdek aangetroffen. Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat het voertuig over de Vierde Rijweg reed, komende vanuit Sophia’s Lust richting de Kwattaweg. Ter hoogte van de servicestation verloor de bestuurder door tot nog toe onbekende redenen de controle over de besturing van het voertuig. Hij geraakte van de weg, reed een elektrische mast omver, waarna de auto tegen een schutting tot stilstand kwam. Bij het omver rijden van de elektrische mast moet Nandpersad uit het voertuig zijn geslingerd. Hij belandde op het wegdek, waarbij de elektrische mast op hem viel. Hij was vrijwel op slag dood.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. Het ontzielde lichaam is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Een broer van het slachtoffer is met lichte letsels per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.   Het is nog niet duidelijk wie het voertuig bestuurde.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de verkeersunit van regio Midden. De verkeersbarometer is met deze verkeersdode landelijk gestegen naar 9.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.