Verkeersbarometer springt met het dodelijke verkeersongeval aan de Franchepanestraat naar 72

Op maandag 4 december omstreeks 03.00uur  kreeg de politie van het ressort Uitvlugt de melding via de Centrale Meldkamer van een verkeersongeval aan de Franchepanestraat ter hoogte  van de Ronaldlaan.

Ter plaatse werden drie slachtoffers  in een voertuig dat tegen een schutting was gebotst aangetroffen. Twee hunner vertoonde geen teken van leven. Het gaat om de 32-jarige Gregory Rigters en Siegfried Slagveer van wie de leeftijd vooralsnog onbekend is.

Het derde slachtoffer, de 31-jarige Damio E. is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Het slachtoffer dat agressief was tegen het verplegend personeel weigerde behandeld te worden en  is weggelopen van de SEH.

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat Gregory vermoedelijk met een hoge snelheid reed en vermoedelijk de controle over de  besturing  van het voertuig moet hebben verloren. Hij kwam vanuit de Lallarookhweg gaande richting de Brokopondolaan.

Het rijbewijs van de bestuurder is in het voertuig aangetroffen.

De zaak is in onderzoek bij de politie van het ressort Uitvlugt. Met het overlijden van de twee verkeersslachtoffers springt de verkeersbarometer landelijk naar 72.

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.