Verkeersbarometer gestegen naar 48

Met het overlijden van de 64-jarige voetganger Dilipkoemar Ramjattan is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 48.

Dilipkoemar is in de avond van woensdag 23 augustus aangereden door een personenauto aan de Henry Fernandesweg. De politie van Kwatta deed na de melding van de aanrijding de plek aan voor onderzoek. Bij aankomst werd de voetganger in bewusteloze toestand aangetroffen op het wegdek. Gebleken is dat de autobestuurder over voornoemde weg reed, richting de Kwattaweg. Ter hoogte van Blue Oceaan heeft hij vermoedelijk door de slechte verlichting de voetganger niet gezien. Dilipkoemar werd onderschept en raakte gewond. In bewusteloze toestand is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. De man werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen, waar hij op vrijdag 25 augustus het leven liet. Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.

Het rijbewijs van de autobestuurder die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd. Na te zijn verhoord is hij heengezonden. Het dossier ter zake zal voor verdere afdoening worden opgestuurd naar het Openbaar Ministerie.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.