Verkeersbarometer bijgesteld naar 44

De ± 71-jarige Harold Lamuur is op woensdag 12 juli in het ziekenhuis overleden ten gevolge van een aanrijding.
Harold is op vrijdag 7 juli door een personenauto aangereden aan de Indra Gandhiweg ter hoogte van het politiebureau de Nieuwe Grond.
De politie die de melding van de aanrijding ontving, begaf zich ter plaatse voor onderzoek. Gebleken is dat de bejaarde man in dronken toestand de straat overstak zonder acht te slaan op het verkeer. Een aankomende autobestuurder kon een aanrijding niet voorkomen. De voetganger werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Harold werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen alwaar hij enkele dagen later overleed. Harold was werkzaam als klusjes bij een particulier, die aangaf hem te kennen als de ± 71-jarige Harold Lamuur.
Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
Eventuele nabestaanden hebben zich nog niet gemeld. Zij die Harold denken te hebben gekend en informatie kunnen verschaffen over zijn eventuele familie of verblijfplaats worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de afdeling Verkeers Unit van regio Midden op de telefoonnummers 582050 of 582205..

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.