Verkavelaar ter zake oplichting aangehouden en opgesloten

De 43-jarige verkavelaar Satish K. alias ‘Munhu’ is op zaterdag 5 september aangehouden door  rechercheurs van politie Regio Midden. Satish wordt ervan verdacht percelen te hebben verkocht die bezwaard zijn met een schuld.

Tot nu toe hebben vijf kopers aangifte van oplichting gedaan tegen Satish. Deze personen waren vooraf niet op de hoogte dat de percelen bewaard waren. Satish heeft die informatie niet met ze gedeeld. De percelen in kwestie bevinden zich in de Satishweg. De aangevers hebben tussen Euro 6.500,- en 7.500,- betaald voor de percelen. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Satish, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld.

Verder is gebleken dat sommige percelen aan meerdere personen zijn verkocht. Satish heeft ook percelen verkocht te Vredenburg serie A en B. Overige benadeelden, die ook aangifte willen doen, worden opgeroepen contact te maken met de afdeling Recherche Regio Midden. Deze afdeling is ondergebracht op het politie bureau De Nieuwe Grond.

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.