Verjaardagsfeest eindigt in tragedie

De 49-jarige Winston Strok is in de avond van zondag 6 mei verdronken in de kreek die grenst bij een ontspanningsoord te Vierkinderen.

Het slachtoffer bevond zich met familieleden en vrienden voor vertier op de plek. De familie verklaarde aan de ingeschakelde wetsdienaren van het politiebureau Zanderij dat zij een verjaardagsfeest voortzette.
Winston had zich thuis bij de jarige tegoed gedaan aan een fles whisky. Later besloten ze het feest voort te zetten bij het ontspanningsoord.
Daar deed het gezelschap zich wederom tegoed aan alcohol. Op een bepaald moment begaven zij zich in het water en zwommen over naar de andere zijde van de kreek. Na enkele uren zwommen zij terug naar hun kamp. Winston besloot weer een duik te nemen en ging de kreek in. Toen zij zagen dat hij in het water sprong en niet meer boven water kwam, zette het gezelschap een zoekactie in zonder het gewenste resultaat.

De politie van Zanderij vroeg assitentie van het duikersteam van de Brandweer. Dit team viste het ontzielde lichaam in de vroege ochtend van maandag 7 mei uit het water. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Het ontzielde lichaam van Winston is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.