Verhuurder aangehouden voor oplichting en verduistering

handboeien

De politie van het bureau Santo Dorp heeft op zaterdag 23 maart 2024 de verdachte M.T. (34), meer bekend als “Pepe” of “Apepe” ter zake oplichting aangehouden.

Tegen deze verdachte hebben drie personen bij de politie van voormelde bureau aangifte gedaan ter zake oplichting en verduistering meermalen gepleegd. Naar zeggen van de aangevers, die allen op zoek waren naar een huurwoning, heeft M.T. gedurende de periode van januari en februari van dit jaar verschillende geldbedragen bij hen in ontvangst genomen voor de huur van een appartement. Na de gelden in ontvangst te hebben genomen, gaf hij steeds weer `een andere smoes aan waarom de aangevers hun intrek nog niet konden nemen in de appartementen. De verdachte verhuurder werd opgespoord en door de politie in de kraag gevat en vervolgens ter voorgeleiding overgebracht naar boven vermelde politiebureau. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte M.T. hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

De politie vermoedt dat meerdere personen op soortgelijke wijze door deze verdachte moet zijn opgelicht. Deze benadeelden worden alsnog opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Santo Dorp op de telefoonnummers 485240 – 485250.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.