Verhoogde surveillance Oost-Westverbinding

De afdeling Verkeer van het Korps Politie Suriname zal in het weekend van 4 tot en met 6 september verhoogde surveillance en verkeerscontrole uitvoeren op de Oost-Westverbinding. De maatregelen hebben betrekking op de te verwachten verkeersdrukte in verband met de avond tweedaagse (wandelmars )  in het district Nickerie. De nodige bescheiden van voertuigen zullen worden gecontroleerd.  Ook zullen er snelheids- en alcoholcontroles worden uitgevoerd.

Verkeersdeelnemers die zich in het weekend op de Oost-Westverbinding bevinden, kunnen bij het constateren van een overtreding gelijk contact opnemen met de Centrale Meldkamer van de politie op het nummer 115. De verkeerspolitie zal gelijk  maatregelen treffen tegen deze overtreders. Tegen hardrijders zal er streng worden opgetreden. 

De politie rekent erop dat weggebruikers zich zullen houden aan de verkeersregels voor een veilig en vlot verloop van het verkeer.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.