Verhoogde controle door politie Regio Paramaribo

De politie van Regio Paramaribo heeft op zaterdavond 13 april, binnen het kader van handhaving van de openbare orde, veiligheidscontroles gehouden in de verschillende ressorten binnen hun werk gebied.
In het ressort Latour zijn 3 mannen aangehouden ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Zij hadden drugs in hun bezit. Voor voorgeleiding en verder onderzoek zijn zij, samen met de drugs, overgedragen aan de politie van het bureau Latour.
Aan de Ringweg zijn 5 bromfietsen inbeslag genomen omdat de bestuurders geen bescheiden van deze motorrijtuigen konden overleggen. Verder waren deze bromfietsen noch verzekerd noch gekeurd. In de avonduren gebruiken jeugdigen de Ringweg om illegale race wedstrijden te houden wat zeer gevaarlijk is. Nagegaan zal worden of de inbeslag genomen bromfietsen van enig misdrijf afkomstig zijn. Als dat het geval is zullen de bestuurders moeten instaan voor de strafrechtelijke gevolgen.
Twee autobestuurders zijn ook betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Zij konden daarbij ook geen bescheiden van hun voertuigen overleggen. De auto’s zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Ook voor wat deze autobestuurders betreft zal onderzocht worden van wie de auto’s zijn en of er geen misdrijf in het spel is.
Verder heeft de politie heel wat steek-, slag- en kapwapens bij verschillende personen aangetroffen en in beslag genomen.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.