Verhitte buurman lost schoten tijdens buren ruzie; vier verdachten aangehouden

De vier verdachten KD., K.S., K.D. en B.S. zijn in de nacht van zaterdag 14 op zondag 15 oktober 2023 door de politie van het bureau Santo Dorp op een adres in het politieressort aangehouden.

De wetsdienaren van voormelde politiebureau deden na de melding van  het Command Center dat er schoten waren gelost aan de Mohamed Rashid Pierkhanweg, de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst trof de politie het slachtoffer F.K. aan die te kennen gaf dat hij reeds geruime tijd ruzie heeft met de buren, aangezien zij vinden dat F.K.  vaak luid zijn muziek afspeelt en geen rekening houdt met derden. Op die bewuste nacht was dit weer het geval, omdat er een jaardagfeestje gaande was. Eén van de verdachten stapte toen naar F.K. om hem aan te spreken over het overluid muziek. Er ontstond daarbij een woordenwisseling tussen partijen, waarbij er over en weer werd uitgescholden en de buurman ook nog uitdaagden.

F.K.  ging uit de drukte van het feest en liep naar zijn auto toen hij door de verdachten werd aangevallen en mishandeld. Eén hunner trok daarbij een vuurwapen tevoorschijn en loste tot tweemaal toe een schot in de lucht. De politie die werd ingeschakeld, trof eveneens bij aankomst de vier verdachten ter plaatse aan. Het viertal werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau Santodorp. Op aanwijzing van de verdachte K.D. zijn er een illegaal vuistvuurwapen en 5 negen mm losse flodder patronen aangetroffen en hangende het onderzoek in beslag genomen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de vier verdachten door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.