Vergis aanrijding en kappartij

De politie van het bureau Munder heeft in de laatste week van de maand maart 2023 de 38-jarige autobestuurder A.B. na een vergis aanrijding en kappartij aangehouden.

A.B. had op die bewuste dag aan de Guaranistraat een fietser die in tegengestelde richting reed aangereden. Na de aanrijding stapte de automobilist uit zijn voertuig en bracht het slachtoffer met een scherp voorwerp enkele kapverwondingen toe op het lichaam. Tijdens deze handeling kwam hij echter tot de ontdekking dat hij een verkeerde persoon had aangereden en letsels had toegebracht.

Het voorlopige onderzoek van de politie heeft uitgewezen dat A.B. een oude vete heeft met een oom die hem in het verleden steekverwondingen had toegebracht. Hierdoor was hij ter verpleging in het ziekenhuis opgenomen. Bij het zien van de fietser die sprekend op zijn oom lijkt, ging A.B. over tot het plegen van de strafbare feiten. De fietser werd voor medische hulp overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer was ter observatie in de ziekeninrichting opgenomen, maar is inmiddels ontslagen.

De verdachte A.B. werd voorgeleid en is na overleg met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing van de desbetrffende oom wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.