Verdwaalde man veilig thuis

De 49-jarige Rajinderkoemar B. ging op maandag 14 maart samen met zijn zwager in het Mapanagebied met de bedoeling te gaan jagen. De mannen brachten de nacht door in het bos. De volgende dag vertrok Rajinderkoemar heel vroeg het bos in om op vogels te gaan jagen.

Toen de zwager na geruime tijd merkte dat Rajinderkoemar niet terugkeerde, besloot hij naar hem te gaan zoeken. De man was nergens te bespeuren. Na enige tijd te hebben gezocht, keerde hij terug naar hun kamp. Op woensdag 16 maart deed hij het politiebureau Paranam aan voor het doen van aangifte van vermissing.

De politie van Paranam zette op donderdag 17 maart bijgestaan door het Regio Bijstand Team (RBT) Midden en militairen de zoekactie op touw. De eenheden trokken het gebied in en troffen na enige tijd een man langs de rivier aan, die Radjinder bleek te zijn. Volgens zijn verklaring was hij verdwaald. Hij kon de  terugweg niet vinden. Toen het donker werd,  ging hij niet verder, maar bleef op  één plek, waardoor de eenheden hem makkelijk terugvonden.  

De man is overgebracht naar het politiebureau en na verhoor kon hij zich herenigen met zijn familie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.