Verdrinking in het Larecokanaal

De politie van Paradise kreeg op maandag 14 maart een telefonische melding van een verdrinking in het Larecokanaal aan de Larecoweg.

Bij aankomst op de plek voor onderzoek werden drie doordrenkte mannen aangetroffen. Volgens hun verklaring is hun vriend Roy Nazaralie (23), die militair is, verdronken in het kanaal. Het viertal begaf zich eerder op de dag naar het rijstareaal om te vissen. Ze wierpen visnetten, maar zochten ook met de hand naar vissen.

Op een bepaald moment liep Roy naar het einde van het rijstperceel en wierp zijn visnet in het brede en diepe kanaal voor een koker. Hij liet zijn vrienden op een afstand van ongeveer 7 meter achter.

Eén van de vrienden hoorde Roy aangeven dat het visnet vastzat aan de koker. Hij liep gelijk in de richting van Roy om hem te helpen, maar deze was reeds in het water gesprongen. Toen de vriend op de plek aankwam zag hij slechts de handen van Roy boven het water uitsteken.

De drie vrienden sprongen gelijk in het water om Roy te redden, wat hen niet gelukt is. De zoekactie werd tot in de late avond voortgezet door de politie, de brandweer en collega’s van Roy.

Het ontzielde lichaam van Roy is nog niet geborgen. De zoekactie duurt voort.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.