Verdachten ter zake diefstal van een skidder aangehouden door de politie

Na bekomen informatie heeft de politie van het bureau Santo Dorp op dinsdag 19 januari de 26 jarige G.A. en R.S. (25) opgespoord en op het Bruynzeelprojeckt aangehouden.
Het tweetal wordt ervan verdacht de afgelopen twee weken onderdelen van een skidder, die aan een chinees echtpaar toebehoort, te hebben gedemonteerd, waarna zij daarmee er vandoor gingen. De skidder stond geparkeerd op een open terrein op de kruising van de Mohamed Rashid Pierkhan- en de Somaiweg.
De onderdelen van de skidder werden in een pick-up waarmee de verdachten G.A. en R.S. zich verplaatsten aangetroffen en inbeslaggenomen.
In de omgeving waar dit feit is gepleegd zijn er de afgelopen twee weken eveneens onderdelen van een graafmachine van een prominente uit de samenleving en een ondernemer weggenomen. De verdachten van deze diefstal zijn op dezelfde wijze te werk gegaan. Het onderzoek zal uitwijzen of G.A. en R.S. eveneens de daders zijn.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de twee verdachten in belang van het onderzoek in verzekering gesteld.
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.