Verdachten in levensberoving zaak zichtbaar gemaakt

           “Buru” of  “Red”

  

Selwyn Stoutenburg                                        Terence de Vries  

De 27-jarige Selwyn Quincy Steven Stoutenburg, de 30-jarige Terence Angelo Richard de Vries en een man bekend als ” Buru” of “Red” worden opgespoord op verdenking van moord of doodslag van  Melvin Zoutkamp.

Melvin Zoutkamp is in de vroege ochtend van donderdag 3 juli doodgeschoten aan de Kuldipsinghstraat. Het slachtoffer moet in die straat uit zijn personenauto zijn gestapt tijdens vermoedelijk een woordenwisseling met personen in een andere auto. Uit die auto moet op Zoutkamp zijn geschoten. Daarna reed  het  voertuig met hoge  snelheid weg.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Selwyn Stoutenburg, Terence de Vries en “buru” of “Red”  betrokken moeten zijn  bij de levensberoving van Melvin Zoutkamp. Stoutenburg en de Vries bezitten de Nederlandse nationaliteit.

De afdeling Zware Criminaliteit van het bureau Nieuwe- Haven onderzoekt deze zaak.

 

Bel  gratis  naar de  politie tiplijn 179 of  naar de Centrale Meldkamer van de politie  115 om informatie over gepleegde misdrijven en/of verdachten door te geven. 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.