Verdachten in ernstige misdrijven aangehouden en opgesloten

Reeds 3 verdachten aangehouden in geval diefstal met levensberoving te Oelemarie

De Braziliaan Renato Alves de Carvalho is op maandag 24 november dood geschoten in het  Oelemarie gebied in het district Sipaliwini. Renato zat met zijn werkgever in een boot toen rovers, vanuit een hinderlaag, op hem en zijn werkgever geschoten hebben. Renato raakte dodelijk gewond en zijn werkgever werd weggevoerd door de criminelen. Naderhand is de werkgever ongedeerd aangetroffen maar van hem is 7 kilogram ruwgoud buit gemaakt. In verband met deze zaak heeft de politie al vier Braziliaanse mannen aangehouden en in verzekering gesteld omdat het vermoeden bestaat dat zij behoren tot de struikroversbende die de diefstal doormiddel van geweldpleging met de dood tot gevolg gepleegd hebben. Het betreft ene Cavalcante  P., Antonio C., Felipe dos S. en Gomes da S. De verdachten variëren in de leeftijd van tussen de 19- en 36 jaar oud.

Oneerlijke werknemers aangehouden en opgesloten

De 46-jarige Elviro B. en zijn collega de 30-jarige Caryl R. zijn op woensdag 26 november aangehouden en opgesloten ter zake onder andere gekwalificeerde verduistering en/of diefstal. De mannen moeten een groot geldsbedrag van hun werknemer achterover hebben gedrukt.

Twee aangehouden in verband met een reeks inbraken in Saramacca

De 28-jarige Romano A. en de 24-jarige Diego S. zijn op vrijdag 28 november aangehouden en in verzekering gesteld. Zij worden verdacht van een reeks inbraken gepleegd in het district Saramacca.

 

Vermoedelijke rover aangehouden en opgesloten

De 42-jarige Rodriques dos S. is op vrijdag 28 november aangehouden en opgesloten inverband met een beroving te Mama Djuka in het district Sipaliwini. Zijn comparanten worden nog opgespoord.

De boven genoemde verdachten zijn door de afdeling Kapitale Delicten, in samenwerking met de verschillende  politie opsporingseenheden, aangehouden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.