Verdachten aangehouden voor poging tot beroving

4De 24- jarige Jamal C. en de 20-jarige Ken A. die van Guyanese komaf zijn, hebben op maandagavond 1 april gepoogd een Venezolaanse visser van zijn geld te beroven op het Livorno-project. De visser, die te voet was, werd op een gegeven moment door drie straatrovers overrompeld. Een hunner was gewapend met een vuist vuurwapen.
Volgens verklaring van de visser stribbelde hij tegen waardoor het de rovers niet is gelukt zijn geld weg te nemen. Op een gegeven moment kozen de straatrovers het hazenpad. Na de melding nam de politie van Livorno de visser mee in de pro wagen om aanwijzingen te doen en bij die gelegenheid zag en herkende de visser Jamal en Ken als twee van de straatrovers. Zij werden vervolgens aangehouden door de politie en overgebracht naar het bureau om voorgeleid te worden.
Jamal en Ken hebben bij hun voorgeleiding verklaard dat hun kompaan de visser probeerde te beroven. Voorts dat zij niets strafbaars hebben gedaan. Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn Jamal en Ken hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van hun voortvluchtige kompaan.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.