Verdachten aangehouden en opgesloten in overval en verkrachtingzaak

De 29-jarige Giovani A. de 20-jarige Oriefian V. en de 20-jarige Regilio S. zijn onlangs aangehouden en in verzekering gesteld in verband met een overval in een woning  in het politie ressort Kwatta. Dit misdrijf is gepleegd  in de maand augustus van dit jaar. De huisbewoonster is daarbij ook seksueel misbruikt. De daders hebben onder andere geld, gouden sieraden, een laptop en een fototoestel uit het huis weggenomen.

Giovani A. en Regilio S. hebben intussen toegegeven dat zij betrokken zijn geweest bij het misdrijf. Oriefian V. ontkent. Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat Giovani op de uitkijk moet hebben gestaan en dat Regilio en Oriefian het huis moeten zijn binnen gedrongen.

Er zijn ook twee helers aangehouden. De 31-jarige Peter G. en de 20-jarige Alsinio I. Peter G.moet de laptop hebben gekocht maar ontkent dat. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De laptop is nog niet terug gevonden. Alsinio I. heeft bekend dat hij het fototoestel gekocht heeft en heeft die afgestaan aan de politie. Het toestel is hangende het onderzoek in beslag genomen. Alsinio is na verhoor heen gezonden.

 

“Werk mee aan de het verhogen van de veiligheid in Suriname. Geef informatie over misdrijven en/of misdadigers door aan de politie op de gratis telefoonnummers 179 of 115 “.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.