Verdachten aangehouden in Magnum City

Drie verdachten zijn op donderdag 27 augustus aangehouden te Magnum City, een gebied in het dorp Papaiston in het district Sipaliwini. Het gaat om Roel A 23 jaar; Mitchell B. 23 jaar en de 33-jarige Ramon K. die zijn aangehouden door het Regio Bijstand Team–Oost. Deze verdachten hebben een beroving gepleegd op woensdag 26 augustus te Benzdorp. Bij de komst van de politie gelukte het de verdachten te vluchten. De politie kreeg op donderdag 27 augustus informatie van een tipgever dat de verdachten zich ophielden te Magnum City en vermoedelijk van plan waren een andere beroving te plegen. De politie werkte de informatie  snel uit en kon zodoende de criminelen aanhouden en in verzekeringstellen.  Bij de verdachten zijn aangetroffen een vuistvuurwapen, een mobiel, een hoeveelheid ruw goud, geldsbedragen in US dollars, euro’s en Srd’s. De zaak wordt door Recherche regio Oost onderzocht.

De politie is de gemeenschap dankbaar dat zij met het doorspelen van informatie meehelpt om de criminaliteit te bestrijden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.