Verdachten aangehouden in beroving zaak

Georgtown  Guyanees

 

Foto van de twee aangehouden Guyanese verdachten

 

Drie criminelen van vermoedelijk Guyanese afkomst hebben op woensdagmiddag 19 maart een taxi chauffeur beroofd van zijn auto, gouden halsketting, cellulair toestel en andere persoonlijke stukken. Het slachtoffer moest vanuit de Hermitage Mall een taxirit rijden naar de Menckenbergstraat. In die straat is de taxichauffeur beroofd van zijn auto en andere bezittingen.Dezelfde dag heeft de politie camerabeelden in handen gekregen, waarop twee van de drie verdachten te zien zijn, terwijl zij in de Hermitage Mall lopen.Die camerabeelden zijn op dinsdag 8 april via de televisie vertoond aan de samenleving.

Daarbij  is informatie gevraagd over wie de verdachten zijn, waar zij wonen of verblijven of waar zij zich ophouden.Dezelfde dinsdag heeft de oproep vruchten afgeworpen. Iemand belde met de politie en gaf bruikbare informatie over de twee verdachten die in beeld waren gebracht. De informatie is door de recherche van het bureau Nieuwe-Haven uitgewerkt en heeft geresulteerd in de aanhouding en in verzekeringstelling van de twee mannen wiens filmpje en foto door de politie was vrijgegeven aan de media.

Behalve deze 2 mannen, die van Guyanese afkomst zijn, is nog 1 man aangehouden. Hij is Surinamer. Voorts zijn nog meer strafbare feiten aan het licht gekomen. Het gaat vermoedelijk om een criminele bende die zich onder andere schuldig maakt aan auto diefstal.De auto die op woensdag 19 maart was buit gemaakt  is inmiddels terug gevonden. In deze zaak  was  een man aangehouden en in verzekering gesteld. Deze verdachte is ondertussen door de rechter commissaris in vrijheid gesteld.

De politie bedankt de persoon die de gouden tip gegeven heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.