Verdachte voor schending der eerbaarheid aangehouden (art. 20; 290 en 345b)

Medewerkers van de afdeling Kapitale Delicten hebben op dinsdag 12 mei de 42-jarige verdachte Marciano P. aangehouden. Marciano wordt ervan verdacht al enkele jaren vrouwelijke buurtbewoners en dames die zich toevallig in dat woongebied begeven te molesteren door zijn geslachtsdeel uit zijn broek tevoorschijn te halen. Zijn slachtoffers waren merendeels meisjes en jonge vrouwen. Een buurvrouw die tot vervelens toe slachtoffer was van dit gedrag van Marciano deed twee weken geleden aangifte op het politiebureau Nieuwe Haven.
De aangeefster verklaarde bij de politie dat zij zich niet veilig voelt in haar omgeving en ook niet in haar woning. Dat steeds wanneer zij in haar keuken bezig is Marciano op een stoel in zijn huis klimt om haar zijn geslachtsdeel te tonen De aangeefster ging er toe over om verandering te brengen in haar keuken om zo te voorkomen dat zij zichtbaar was voor Marciano. Marciano klom toen in een boom waar hij door ging met zijn seksuele handeling. De buurtbewoners boden toen een petitie aan bij de politie tegen Marciano.
Met behulp van camerabeelden en andere uitgewerkte informaties ging de politie ertoe over Marciano aan te houden voor schending van de eerbaarheid. Marciano geeft toe dat hij de boven vermelde handelingen keer op keer gepleegd heeft. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Marciano, hangende het onderzoek, in verzekering gesteld door de politie.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.