Verdachte voor oplichting en verduistering aangehouden; hoofdverdachte voortvluchtig

Benadeelden doen vanaf de maand maart tot heden aangifte bij de recherche van Paramaribo voor oplichting en verduistering tegen Dinochoemar, G., die zich uitgeeft als ene “Rakesh”.

Volgens verklaring van de aangevers huurde “Rakesh” voertuigen van hen en verkocht deze door aan derden. Ook deed hij zich voor als de eigenaar van huurwoningen die in de verschillende dagbladen werden geadverteerd. Hij maakte dan afspraken met de mensen en nam een voorschot voor de woningen. Hierna hoorde men niets meer van de zogenaamde eigenaar “Rakesh”.

Na een ingesteld onderzoek kwamen in deze zaak enkele verdachten in beeld. Vier hunner werden door de politie aangehouden. Na te zijn voorgeleid zijn drie heengezonden. De 4e verdachte is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Een voertuig is inmiddels in beslag genomen. De hoofdverdachte “Rakesh” is nog voortvluchtig. Het vermoeden bestaat dat “Rakesh” meerdere slachtoffers moet hebben gemaakt. Deze personen worden alsnog opgeroepen zich in verbinding te stellen met de recherche van Paramaribo op het telefoonnummer 451163. 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.