Verdachte verklaart goederen uit boosheid te hebben weggenomen

Een meneer deed aangifte van diefstal van  vier vrachtwagenbanden. Bij de aangifte kon de man niet aangeven wie de goederen heeft weggenomen. Wel was duidelijk dat de verdachte iemand moest zijn die de toegang tot het gebouw had waar deze goederen zijn weggenomen. Er was geen sprake van inbraak.

Het vermoeden bestaat dat degene een valse sleutel heeft gebruikt om de woning te betreden. Na gedegen onderzoek is de verdachte Jurmain S. die inderdaad eerder werkzaamheden heeft verricht voor de beheerder in beeld gebracht.

Jurmain is opgespoord en aangehouden. De verdachte verklaarde aan de wetsdienaren dat hij uit boosheid de goederen heeft weggenomen. Hij heeft gewerkt voor de eigenaar en is niet op tijd uitbetaald geworden. Jurmain was bereid te betalen voor de weggenomen goederen die hij naar zijn verklaring al had weggegeven aan derden.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie mocht de verdachte het verschuldigd bedrag betalen.  Daarna is hij heengezonden.  

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.