Verdachte verduistering auto aangehouden

De verdachte Gerold, A. alias” GIO” (29) die door de afdeling Kapitale Delicten intern werd opgespoord, is op donderdag 21 januari aangehouden door medewerkers van deze afdeling. Gerold wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan oplichting c.q. verduistering van een voertuig

Het voertuig behoort de aangever toe. De eigenares wilde haar auto verkopen. Zij werd door Gerold via een andere manspersoon benaderd om de auto te kopen. Nadat die twee mannen de auto hadden bekeken, kwam Gerold terug om de auto alvast mee te nemen. Hij zou de volgende dag het overeengekomen geldsbedrag brengen voor de eigenares. Echter is hij nooit meer gezien.

Gerold is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Bij de aanhouding heeft de politie het voertuig, dat afgedekt achter een woning was geplaatst,  in beslag genomen . Het voertuig is afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Gerold is op een adres in het district Saramacca aangehouden. 

 

 

 

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.