Verdachte tijdens surveillance met vuistvuurwapen aangehouden door RBTP

Leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) hebben op zaterdag 21 januari de 34-jarige verdachte Joël, B. tijdens surveillance aangehouden, met in zijn bezit een vuistvuurwapen met vijf (5) scherpe patronen.

In het kader van het “ZERO TOLERANCE” beleid, welke onlangs door de politie is afgekondigd, worden er momenteel door de politie verhoogde surveillance uitgevoerd in de verschillende ressorten in Paramaribo en districten. Tijdens surveillance van het RBTP op zaterdag 21 januari in de omgeving van Ephraimzegen werd voor een winkel ter hoogte van de Badoelaweg de aandacht van de politie getrokken door een groep mannen. Bij het zien van het politievoertuig gedroegen de manspersonen zich verdacht. Aangezien deze de mannen niet konden aangeven wat hun aanwezigheid daar was, werden zij gecontroleerd. Bij die gelegenheid werden op de verdachte Joël een vuistvuurwapen en 5 scherpe patronen aangetroffen en in beslaggenomen. Naar zeggen van de verdachte was het vuistvuurwapen voor zijn eigen veiligheid.

De verdachte werd over gedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo voor verder onderzoek en is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.