Verdachte ter zake diefstal IPhone ingesloten

De politie van het bureau Latour heeft op zaterdag 4 november 2023 de verdachte R.D. (19) opgespoord en aangehouden.

R.D. wordt ervan verdacht in de morgen van zondag 29 oktober 2023 op een adres aan de Indira Gandhiweg een IPhone te hebben weggenomen. De benadeelde S.S. deed op maandag 30 oktober 2023 ter zake aangifte op bovengenoemde politiebureau. Naar zeggen van de aangeefster had zij in de nacht van zaterdag 28 op zondag 29 oktober 2023 een feest georganiseerd. Na het feest sprak zij tijdens het opruimen nog met enkele familieleden, terwijl R.D. die kind aan huis is, had aangegeven dat hij zou opruimen. Per ongeluk viel er drank op haar IPhone en haalde de hoes ervan af en plaatste deze op een tafel om te drogen. Plotseling veranderde R.D. van gedachten en zei dat hij wegging. Na zijn vertrek ontdekte de vrouw dat haar IPhone was weggenomen. Een zoekactie leverde niet het gewenste resultaat op en rees bij de aangeefster het vermoeden dat R.D. haar mobiele telefoon moest hebben weggenomen. Een ander familielid deed op 30 oktober 2023 het woonadres van R.D. aan en confronteerde hem met de diefstal. Daarbij heeft de verdachte ontkent de telefoon te hebben weggenomen, maar slechts vijf lindendoeken, waardoor zij besloot aangifte te doen bij de politie. De verdachte werd opgespoord en op 4 november 2023 in de kraag gevat, waarna hij ter voorgeleiding is overgebracht naar het politiebureau.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte R.D. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.