Verdachte steekpartij aangehouden en één hunner heengezonden

De twee vrouwelijke verdachten N.R. (35) en C.L. (32) zijn na een steekpartij op donderdag 27 juli 2023 door de politie van het bureau Nieuwe Haven aangehouden.

Het tweetal wordt ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij de steekpartij aan de Cornelisstraat, waarbij de 48-jarige R.G. een steekverwonding heeft opgelopen in zijn halsstreek.

De politie van voormeld bureau deed na de melding van het Command Center, dat een slachtoffer met een steekverwonding die zich in kritieke toestand bevond aan de Cornelisstraat, de locatie aan voor onderzoek. Bij aankomst werd het slachtoffer aangetroffen en voor medische hulp met de ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld is R.G. heengezonden.

De wetsdienaren constateerden bij aankomst dat een groep vrouwen en mannen vuil op het erf van R.G. hadden gegooid. De man gooide het vuil weer op het wegdek, wat niet in goede aarde viel bij de groep. De mannen en de vrouwen vielen hem toen aan, waarbij de verdachte N.R. die tot de groep behoorde, een scherp voorwerp die bij de broekspan van het slachtoffer was, weg trok en hem daarmee verwondde. R.G. werd ondanks de steekverwonding constant aangevallen door de groep. Een politie ambtenaar die terplekke was, haalde partijen uit elkaar en bracht het slachtoffer in veiligheid. Het scherp voorwerp is niet aangetroffen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte N.R. door de politie in verzekering gesteld, terwijl het slachtoffer na verhoor is heengezonden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.