Verdachte schietpartij Wakagostraat aangehouden

De 33-jarige Richard R. is op zaterdag 10 september door wetsdienaren van de afdeling Kapitale Delicten aangehouden. Richard wordt ervan verdacht ene Selmon G. met een vuistvuurwapen te hebben beschoten.

De politie van Geyersvlijt kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat er een slachtoffer met een schotverwonding op de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis was binnengebracht.

De wetsdienaren troffen bij aankomst te SEH Selmon G. in kritieke toestand aan. Hij heeft een schotwond aan de linkerborst opgelopen en is niet aanspreekbaar. Het slachtoffer is opgenomen in de ziekeninrichting, waar er operatief is ingegrepen.

Na de informatie over het gepleegde feit te hebben uitgewerkt, is Richard in beeld gebracht. Hij werd gelijk opgespoord en aangehouden. De verdachte werd overgebracht naar het politiebureau waar hij is voorgeleid. Richard is hangende het onderzoek na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor overtreding van de vuurwapenwet en poging moord.

Uit het voorlopige onderzoek is gebleken dat de mannen een vete hebben over een betalingskwestie. Kapitale Delicten onderzoekt deze zaak verder.

 

 

 

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.