Verdachte neer geschoten kompaan geeft zich over.

De 30- jarige Miquel, W. en de 18-jarige Rivaldo,M zijn gistermiddag zondag 5 augustus, door politieambtenaren van de Regionale Bijstand Team Paramaribo(RBT-Parbo)aangehouden niet lang nadat zij een diefstal hadden gepleegd aan de Basaltstraat te Paramaribo.
Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Miquel en Rivaldo een mengpaneel ter waarde van USD3500,- uit een voertuig aan de Basaltstraat hadden weggenomen. Zij werden op heterdaad betrapt door de eigenaar van het apparaat. Na de diefstal stapten deze dieven in een personenauto en reden weg. De benadeelde ging ze achterna in zijn voertuig terwijl hij de politie in kennis stelde van de diefstal. In de Arctonstraat kwam het voertuig waarin Miquel en Rivaldo zaten tegen een pilaar aan waarna zij uit het voertuig stapten en weg vluchtten een bosschage in. Intussen waren leden van RBT-Parbo ter plaatse gearriveerd en zij zetten de achtervolging in. Sommaties en waarschuwingsschoten hielpen niet om de verdachten tot staan te brengen waardoor de politie genoodzaakt was gericht te schieten. Daarbij is Miquel,W. in zijn rechter bovenbeen geraakt. Zijn kompaan Rivaldo gaf zich over. Het mengpaneel is in de auto van deze twee dieven aangetroffen. Miquel is per ontboden ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en na medische behandeling overgebracht naar het politie bureau.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.