Verdachte na goed speurwerk van recherche Oost aangehouden voor molest

Een mevrouw deed in de maand juli 2020 aangifte bij de politie van Meerzorg, nadat zij meerdere malen sex gerelateerde teksten en beeldmateriaal toe verzonden kreeg van een onbekende nummer. Dit onderzoek werd overgedragen aan de recherche dienst van regio Oost.
Na goed speurwerk bleek het mobiele nummer van de 22-jarige Serano R. te zijn. De verdachte bleek in het westelijke district Coronie woonachtig te zijn. Serano werd op zaterdag 17 oktober opgespoord en aangehouden.
Tijdens het verhoor van de verdachte heeft hij toegegeven de berichten en beelden te hebben gestuurd naar de aangeefster. Hij verklaarde verder dat hij een willekeurige nummer in zijn telefoon plaatst. Daarna bekijkt hij de profiel foto en indien het om een vrouwspersoon gaat, hij zijn handelingen start.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Serano in verzekering gesteld. De moeder van de verdachte verklaarde dat haar zoon onder begeleiding is van een psychiater.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.