Verdachte met gascilinder aangehouden; heler in de kraag gevat

De politie van de Nieuwe Grond heeft op dinsdag 23 augustus Gastong A. aangehouden aan de Tout Luit Fautweg.

De wetsdienaren kregen via de Centrale Meldkamer de melding dat een man  over voornoemde weg liep met een gas cilinder bij zich. De politie reed uit voor onderzoek.  

Gastong werd langs de weg aangetroffen met in zijn bezit de gas cilinder. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Tijdens zijn voorgeleiding bekende hij een aantal gas cilinders op verschillende adressen in het ressort te hebben weggenomen. De gestolen gas cilinders verkocht hij door. De heler kwam in beeld.

De recherche van Regio midden heeft later op de dag in samenwerking met het Regio Bijstand Team (RBT) midden de 31-jarige heler Manli J., die ook bekend is als drugsverkoper opgespoord. In zijn woning werd aangetroffen en in beslag genomen 24 SWM-meters met koperen buizen, zeven rijwielen, een frame van een dames Yamaha bromfiets en vijf gascilinders.

Het vermoeden bestaat dat Manli bij meerdere verdachten goederen moet hebben opgekocht.

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn Gaston en Manli in verzekering gesteld.

Benadeelden worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de recherche van Regio midden op het telefoonnummer 582050.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.