Verdachte kappartij na zes weken aangehouden, aangeefster heengezonden

De politie van het bureau Latour heeft op donderdag 8 juli de 52-jarige Mohamed R. alias “Muka” in het politieressort aangehouden.
Mohamed wordt ervan verdacht op zondag 30 mei zijn buurvrouw door tot nog toe onduidelijke reden een kapverwonding te hebben toegebracht. De politieambtenaren deden na de melding dat een man aan de Goede Verwachting tekeerging, het adres aan voor onderzoek. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren de ongeveer 50-jarige mevrouw Rashbatie S. met een kapverwonding aan haar linker arm aan. De gewonde vrouw gaf de politieambtenaren te kennen dat haar buurman haar met een scherp voorwerp de kapverwonding heeft toegebracht.
De politie begaf zich naar de woning van Mohamed en trof deze met een bastverwonding op zijn hoofd aan. De man verklaarde aan de wetsdienaren dat zijn buurvrouw Rashbatie hem met een stok heeft mishandeld. Zowel het scherp voorwerp als de stok werden in beslag genomen en werden beiden voor medische behandeling verwezen naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hierna moesten zij zich voor aangifte aanmelden op het politiebureau.
Rashbatie deed na medisch te zijn behandeld vanwege een sterfgeval op woensdag 2 juni aangifte tegen haar buurman. De verdachte werd opgespoord en op 8 juli door de politie aangehouden. Bij de voorgeleiding heeft hij ontkent het strafbaar feit te hebben gepleegd en geeft aan juist door de buurvrouw met een stok te zijn geslagen. Mohamed heeft zich echter niet medisch laten behandelen en heeft zich ook nimmer aangemeld bij de politie.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is hij door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.