Verdachte ingesloten ter zake poging seksueel misbruik en bedreiging

De politie van het bureau Rijsdijk heeft op vrijdag 8 december 2023 de verdachte P.C. (53) aangehouden.
Deze verdachte heeft gepoogd zijn 35-jarige dochter J.M. seksueel te misbruiken, waarna het slachtoffer aangifte tegen hem deed op voormelde politiebureau. Uit het voorlopige onderzoek van de politie is gebleken dat de vader in de vroege ochtend van 8 december 2023 de slaapkamer van zijn dochter binnendrong, waarbij hij de aangeefster seksueel wilde misbruiken.

De jonge vrouw stribbelde tegen en werd daarbij door de verdachte bedreigd haar te verwonden indien zij niet zou meewerken. Het slachtoffer schreeuwde om hulp, waardoor de verdachte zijn seksuele lusten niet kon botvieren en het hazenpad koos. Verder hield de aangeefster de politie voor dat de man meerdere vonnissen ter zake soortgelijke strafbare feiten op zijn naam heeft staan.
Terwijl de dochter aangifte deed tegen haar vader, liep hij voorbij het politiebureau en werd direct door de wetsdienaren in de boeien geslagen. Hij bleek diep in het glaasje te hebben gekeken, waarna hij ter ontnuchtering werd opgehouden. Nadat hij nuchter was, is hij voorgeleid en na overleg met het Openbaar Ministerie ter zake poging seksueel misbruik en bedreiging door de politie in verzekering gesteld.  

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.