Verdachte dubbele moord aangehouden

De 45-jarige Lachminarainsingh Koewarsingh alias“Boyke“ is op dinsdag 3 november in het Academisch Ziekenhuis aangehouden door de politie. Boyke  wordt ervan verdacht, in de nacht van maandag 2 november in het ressort  Kwatta, zijn ex-vrouw Mohamed Isa Aminagatoen en zijn schoonzoon Shafiek Sanjaykoemar te hebben dood gekapt. De afdeling Kapitale Delicten heeft op dezelfde  dag, op last van het Openbaar Ministerie,  opsporing  en aanhouding van Boyke gelast.

De politie van Santo Boma kreeg in de vooravond van maandag 2 november de melding van een beller dat een  manspersoon in bewusteloze toestand op de kruising van de Boma- en de Zuurzakweg lag. Bij aankomst trof de politie de manspersoon naakt aan. Per ontboden ambulance werd de man, die niet bekend is in de buurt afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging op de afdeling Intensive Care opgenomen. De politieambtenaar van Santo Boma die ter plekke was geweest, ging op dinsdag 3 november op de facebook pagina van de politie en zag dat een hindoestaanse man ter zake dubbele moord werd opgespoord. Aan de hand van de foto herkende hij de man als te zijn de manspersoon die de vorige avond per ambulance was afgevoerd. De politieman schakelde de Centrale Meldkamer in en werd politie Munder gedirigeerd naar het ziekenhuis voor onderzoek.  De politie van Munder herkende de verdachte ook en merkte dat hij op de roepnaam Boyke reageerde. De afdeling Kapitale Delicten  werd ingeschakeld. Lachminarainsingh ligt onder politie bewaking in de ziekeninrichting.

 

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.