Verdachte die zich uit handen van de politie wist te houden toch achter slot en grendel

De politie van Kwatta heeft op dinsdag 26 januari de 43-jarige Harrypersad B. aangehouden voor mishandeling van zijn vriend. Het afgelopen jaar deed de vriend aangifte tegen Harrypersad die bij hem thuis op bezoek was. Na vertrek van de vriend merkte de partner van Harrypersad dat haar mobiele telefoon nergens te vinden was. De man begaf zich naar het adres van zijn vriend om de telefoon op te vragen. Toen de vriend hem meedeelde niets van het toestel af te weten, werd hij mishandeld.

De vriend deed aangifte bij de politie. Harypersad is meerdere malen opgespoord door de politie van Kwatta,  maar hij wist zich steeds uit handen van de politie te houden.

Terwijl de politie in de woonomgeving van de man bezig was met een andere onderzoek, werd hij voor zijn woning gesignaleerd. Bij die gelegenheid is hij aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Harypersad in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.