Verdachte die vrouwspersoon steekverwonding toebracht aangehouden

De politie van het bureau Meerzorg heeft op zondag 13 augustus 2023 de verdachte F. bij de Scorpioen bar te Meerzorg in de boeien geslagen. Deze verdachte had kort daarvoren de jonge vrouw S.S. van Guyanese afkomst met een scherp voorwerp een steekverwonding toegebracht.

De wetsdienaren van voormelde politiebureau deden na melding van de steekpartij de aangegeven locatie aan voor onderzoek. Daar aangekomen trof de politie het slachtoffer op de met bloed besmeurde vloer aan. Uit het onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de verdachte F. plotseling met het slachtoffer begon te vechten. Daarbij maakte hij de onderkant van een bierfles kapot en bracht het slachtoffer een steekverwonding toe. Het slachtoffer moest medisch worden behandeld. De verdachte die terplekke was en onder invloed van alcohol verkeerde, kon nauwelijks uit zijn woorden komen. Hij werd direct aangehouden en ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau. Toen hij nuchter was is hij voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.