Verdachte die vrouwspersoon kapverwondingen toebracht, aangehouden door politie Djumu

handboeien

Na informatie uit de samenleving te hebben ontvangen, heeft de politie van Djumu de 48-jarige verdachte A.G. op donderdag 26 oktober 2023, te Pikinslee in de kraag gevat. 


A.G. wordt ervan verdacht op zondag 22 oktober 2023 met een scherp voorwerp een vrouwspersoon in het dorp Tumaipa een kapverwonding in haar gelaat te hebben toegebracht.
De politie van het bureau Djumu kreeg die dag de melding dat een vrouw zich met een kapverwonding bevond op de poli van de Medische Zending en deed de plek aan voor onderzoek.


Bij aankomst troffen de wetsdienaren het desbetreffende slachtoffer aan met een gapende kapwond ter hoogte van haar rechteroog. Naar zeggen van de vrouw stond haar oom op zaterdag 21 oktober 2023 met de 48-jarige verdachte A.G. in het dorp te praten toen de twee mannen een woordenwisseling kregen. Zij kwam er tussen, waarna partijen hun weg vervolgden. Toen A.G. de vrouw op 22 oktober 2023 in het dorp bij de rivier tegenkwam, vroeg de man haar om rekenschap. Bij die gelegenheid greep A.G. de vrouw vast en mishandelde haar met een scherp voorwerp dat hij bij zich had en bedreigde haar ook met de dood. Na de daad vluchtte de verdachte A.G. uit het dorp, maar is op 26 oktober 2023 door de politie te Pikinslee in de kraag gevat. 


Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte A.G. door de politie in verzekering gesteld.
Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Recherche van Regio Midden.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.