Verdachte die seniorenburgers oplichtte aangehouden: politie roept benadeelden op

De politie van het ressort Livorno heeft op zaterdag 6 april de 46-jarige Vinodkoemar, D. meer bekend als “Pingo” ter zake oplichting aangehouden.

Twee vrouwelijke seniorenburgers deden aangifte van oplichting tegen Vinodkoemar. De ene vrouw is in de maand december van het afgelopen jaar beet genomen door Vinodkoemar en die andere vrouw is op woensdag 3 april

van dit jaar opgelicht door deze 46-jarige man. Beide vrouwen wist hij doormiddel van een leugen zover te krijgen om hem een geldbedrag van Srd.500,- om Srd.600,- te lenen.

Beide benadeelden hebben afzonderlijk verklaard dat Vinodkoemar hun voorhield een familielid te zijn. Verder dat hij uit Nederland op vakantie in Suriname was en een auto wilde huren. Dat hij het huurgeld even niet had maar dat zijn moeder geld bij de banken zou lichten om aan hem te geven. Voorts dat hij dan het geleend geld terug zou geven.

Toen de vrouwen hun geld niet terugkregen deden zij aangifte bij de politie. Na uitgewerkte informatie kwam Vinodkoemar in beeld. Hij is door de wetsdienaren op zijn woonadres aangehouden en gaf toe de twee strafbare feiten gepleegd te hebben.

De politie vermoedt dat Vinodkoemar meer personen heeft opgelicht. Deze benadeelden worden opgeroepen alsnog aangifte te doen tegen deze oplichter op het politiebureau Livorno. Na overleg met het Openbaar Ministerie is Vinodkoemar in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.