Verdachte die buurvrouw mishandeld, bedreigd en haar woning vernield, aangehouden

De politie van het bureau Rijsdijk heeft op woensdag 15 november 2023 de 21-jarige verdachte S.D. ter zake vernieling, mishandeling en bedreiging aangehouden.


S.D. wordt ervan verdacht eerder op die dag de woning van zijn buurvrouw M.A. aan de Okopipiweg in het ressort Rijsdijk te hebben aangedaan alwaar hij op het balkon een aldaar liggend scherp voorwerp van de vrouw nam en daarmee de ramen en deuren van haar woning vernielde en andere zaken onbruik heeft gemaakt. Verder heeft de verdachte de buurvrouw ook mishandeld en bedreigd. De buurjongen ging over tot zijn daad, aangezien hij het een kwalijke zaak vond dat de buurvrouw de politie heeft gebeld toen hij diezelfde morgen in een gevecht was geraakt met zijn jongere broer.


Na zijn aanhouding werd hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau, waarna de verdachte S.D. na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie in verzekering is gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.