Verdachte beroving aangehouden door politie Munder

De politie van het ressort Munder heeft op maandag 3 februari de 28-jarige Raphael B. aangehouden op verdenking van een beroving. Het strafbare feit is gepleegd op dinsdag 28 januari aan de Kwattaweg.
De benadeelde deed na de beroving aangifte op het politiebureau. Bij de beroving is van hem weggenomen zijn persoonlijke documenten en een geldbedrag in SRD en Euro. De aangever verklaarde zijn auto te hebben gebracht bij een Carwash aan de Kwattaweg. In afwachting op zijn voertuig, stapte hij een dichtstbijzijnde supermarkt binnen en kocht enkele goederen.
Bij het verlaten van de winkelzaak werd hij aangevallen door twee manspersonen van wie één hunner gewapend was met een vuistvuurwapen. Nadat de criminelen alles wat hem toebehoorde hadden buitgemaakt, verlieten zij de plek in een gereed staande voertuig. Het slachtoffer kon het kenteken nummer van het voertuig nog net opnemen.
Na uitgewerkte informatie is Raphael aangehouden. Het voertuig waarmee het strafbare feit is gepleegd is hangende het onderzoek in beslag genomen. Het verdere onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.