Verdachte aangehouden voor poging beroving

Twee manspersonen hebben op donderdag 23 november  gepoogd een  jongedame te beroven aan de Corantijnstraat. Een van de verdachten greep de telefoon van het slachtoffer uit haar hand. De dame greep haar telefoon echter terug. Op dat moment kwam haar vriend aanrijden op een bromfiets. De rovers zetten het op een lopen. Het slachtoffer vertelde aan haar vriend wat haar was overkomen en hij ging de mannen achterna.

Een politieambtenaar in burger gekleed merkte het geval op en vroeg de achtervolger wat er gaande was. De wetsdienaar  ging de twee mannen achterna nadat door de man was aangegeven dat het om rovers ging. Aan de Pawong Singoredjostraat  gelukte het hem één van hen, de 19-jarige Joshua D., aan te houden. Bij het fouilleren is op hem een keukenmes aangetroffen en in beslag genomen.

Met assistentie van het ressort Flora is de verdachte overgebracht naar het politiebureau Flora ter voorgeleiding. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Joshua in verzekering gesteld.

Aan de aanhouding van de tweede verdachte wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.