Verdachte aangehouden voor inbraak in container postbedrijf

De 20-jarige Kedar J. is op donderdag 21 december door de politie van Flora in de kraag gevat. Kedar wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een inbraak in een container van een postbedrijf in het ressort Flora.

Een supervisor ontdekte op woensdag 21 december dat er in een van de containers van het postbedrijf is ingebroken. De inbrekers zijn er vandoor gegaan met een aantal dozen. Hij deed toen aangifte op het politiebureau Flora.

De supervisor reed op 21 december in het project en zag op een bepaald moment in een van de inhammen een auto waar er dozen werden uitgeladen. Hij nam een kijkje en herkende de serienummers op de dozen. De aangever stelde de wetsdienaren gelijk hiervan in kennis.

Bij aankomst van de politie sprong een van de verdachten over een schutting en kon zo aan zijn aanhouding ontkomen. Kedar werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hij heeft verklaard te zijn benaderd door ene “Spence” om een rit te rijden.

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Kedar achter slot en grendel geplaatst. Aan de opsporing van “Spence” wordt gewerkt.

Dit bericht delen

Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.