Verdachte aangehouden ter zake verduistering en oplichting

De 31-jarige verdachte J.G. is op donderdag 4 mei 2023 door de politie van het bureau Coronie aangehouden ter zake verduistering en oplichting. Zijn collega M.E. deed op donderdag 20 april 2023 aangifte tegen hem en verklaarde aan de politie dat hij een groot geldbedrag in SRD had geleend bij J.G. met als onderpand een halsketting van geel metaal. Zoals afgesproken loste de aangever in de maand augustus 2022 zijn schuld af en zou hij zijn ketting terug moeten krijgen van zijn collega. Hij kreeg echter zijn halsketting niet terug en maakte hierna meermalen contact met J.G. zonder het gewenste resultaat. M.E. besloot toen om aangifte tegen de geldschieter te doen.

De verdachte J.G. werd na te zijn ontboden door de politie aangehouden. De halsketting is nog niet terecht. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte J.G. door de politie in verzekering gesteld.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.