Verdachte aangehouden ter zake seksueel misbruik, poging moord en poging doodslag alsook bedreiging

De politie heeft na intensief speurwerk in de avond van zondag 7 mei 2023 op een adres aan de Hogestraat de verdachte S.O. (23) aangehouden.

S.O. wordt ervan verdacht een 6-jarig meisje seksueel te hebben misbruikt. De moeder van het slachtoffer heeft op woensdag 19 april 2023 aangifte gedaan tegen de verdachte S.O. (23). Naar zeggen van de aangeefster is S.O. een goede huisvriend van de familie. Hij haalde het kind op die dag op om met haar in de stad te gaan wandelen en kleren te kopen. De huisvriend nam echter een andere koers en bracht het meisje naar zijn woning alwaar hij haar seksueel heeft misbruikt. Na zijn daad bracht hij het slachtoffertje terug naar haar huis.Het meisje vertelde haar moeder wat haar was overkomen, waarna de moeder direct naar de politie stapte. Tijdens het onderzoek bleek uit de administratie dat er tegen deze verdachte reeds een andere aangifte was gedaan ter zake poging moord en poging doodslag alsook bedreiging. Aangezien de dader een bekende is van de politie, werd hij door een gemengd team van de politie opgespoord en aangehouden.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte S.O. hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De politie van het bureau Nieuwe Haven en de afdeling Jeugdzaken zijn belast met het verder onderzoek in deze zaak.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.