Verdachte aangehouden ter zake mishandeling en openlijke geweldpleging; drie kompanen voortvluchtig

De politie van het bureau Waldeck heeft op woensdag 3 april 2024 de verdachte P.B. op zijn woonadres opgespoord en aangehouden.

Het slachtoffer D.J. (33) deed op zaterdag 30 maart 2024 aangifte van deze strafbare feiten tegen P.B. en drie andere manspersonen. Naar zeggen van de aangever was hij die ochtend samen met twee vrienden en twee andere onbekende mannen aan het borrelen op het parkeerterrein voor het commissariaat in het district Nickerie. Op een bepaald moment kreeg hij een woordenwisseling met één van zijn vrienden en werd daarbij door de vier manspersonen mishandeld. D.J. heeft hij klappen en schoppen moeten incasseren, terwijl hij op de grond lag. Eén van de verdachten heeft hem op een gegeven moment met een scherp voorwerp verwond aan zijn rechterduim. Hierna begaf hij zich naar zijn woning en werd door zijn vriend P.B. gebeld die hem aangaf dat hij voor zijn woning was en met hem wilde praten.
De aangever ging vervolgens naar buiten en bij die gelegenheid werd hij opnieuw door de mannen met een kraaipoot mishandeld, waarna de verdachten de plek verlieten. Na medisch te zijn behandeld bij het Mungra Medisch Centrum (MMC) in het district Nickerie deed het slachtoffer voornoemde politiebureau aan voor het doen van aangifte.

Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte P.B. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld. Aan de opsporing en aanhouding van de drie voortvluchtige verdachten wordt gewerkt.

Dit bericht delen

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten werken en om volledig anoniem het gebruik van onze website te analyseren.